Shitzor

Nu ska ni fa hora!

Igar var jag pavag hem fran skolan, si sadar nio pa kvallen, och jag ser ett stort djur passera vagen. Det ar morkt, sa jag trodde det var en hund. Men icke sa nicke, ratt som det var insag jag att det ar ett bergslejon som spatserar framfor mig. Sjalvklart gjorde jag det som man itne ska gora, jag sprang som bara den tillbaka till skolan. Jag var ju trotts allt nara. Jag overlevde och  blev inte attackerad, men det var laskigt.

Adjo

We sure are cute for two ugly people

Nu sitter jag på stardoughs ige, dricker för mycket kaffe och lyssnar på 60 tals musiken som kommer på radion. Det gör mig lycklig. Jag känner mig fin, fri och glad. Det är med andra ord en mycket mycket bra söndag för en Jenny som jag.

Igår såg jag min huvudlärare, Ronlin Foreman, uppträda med sin clownshow för första gången. Jag skrattade så jag grät. Om sisådär 4 veckor kommer vi i klassen börja med clown, och han kommer vara vår lärare. Inte en chans att jag kan mäta mig med honom. Men jag ska ta mig i kragen och göra mitt bästa, för ganska rolig är jag faktiskt. Jag kan till och med få folk att skratta på engelska, så det räknas nog som något. Men just nu måste jag fokusera på Melodrama. Jag ska spela en mor som av misstag dödar sin son och sedan skyller det på tjänaren i huset. Ja, det låter lite galet men det ger mig även en väldigt annorlunda roll att spela mot vad jag normalt gör. Så jag är glad över det och tar det som en utmaning.

Ikväll ska våran a capella grupp framträda på en öppen microfonkväll på stardoughs. Vi ska sjunga freedom, och jag är sopran! Kan ni tänka er. Så går det när man slutar röka, rösten förbättras sjukt mycket.

Yepp yepp, Nu ska jag fortsätta dricka kaffe, och möjligtvis snart gå ner till skolan och träna på mina "Back walkovers".

Adjöken

hothothot

Nu har jag klippt mig och färgat håret, så jag är så het! Jag ser ut som Liza Minelli goes Platinum blonde.

Ikväll ska vi till en Kabaré och se våra lärare framträda för första gången. Det ser jag fram imot. Sedan kommer vi att ha ett dansparty i Greenwood house. Jag ska dansa dansa dansa, och sen ska jag sova jättelänge i morgon bitti. Jag gick nämligen upp tidigt tidigt idag, för mitt hår tog FEM timmar. Jeppjepp. Så kan det gå om man vill vara fin.

Hejhopp

RSS 2.0