Sweet little girl, I wanna be your boyfriend

Hey hey hemskt mycket Hey!

Dagen började med en promenad med två hundar under en regnfri(!) himmel. Solen sken, fåglarna kvittrade och jag var trött och aldrig förr. Hundarna hade bestämt sig för att tillsammans bli kissnödiga 6.00. Kul för mig. Men efter denna tidiga promenad fick jag i alla fall sova tre sköna timmar innan det var dags för att gå upp igen.. för att hundarna skulle kissa... hmpf..

Till lunch gick jag till Stardoughs, det lokala fiket, och åt med mig själv. Jag hade tänkt ha en lugn lunch med en bok och lite anteckningar, men jag stötte på en dam som började prata med mig. Hon var mycket intresserad av Sverige och var förvånad över att jag såg ut att tillhöra den amerikanska kulturen med mina kläder och min frisyr. Efter fem minuters konversation med denna dam, vid namn Marla, förstod jag att hon trodde att svenskar levde 50 år tillbaka i tiden. Hon blev till och med överraskad när jag sa att jag köpt min klänning på en second hand affär i Sverige, för hon trodde inte att Sverige hade några second hand butiker. Det tog mig ett bra tag att övertyga henne om att jag faktiskt bara hade bott här i tre månader, att jag faktiskt kom från Sverige, att mina kläder var köpta i Sverige och att jag faktiskt hade engelska som andraspråk. Jag fick helt enkelt övertyga henne om att vi faktiskt inte levde i grottor i Sverige. Men innerst inne tror jag att hon inte gick på ett skvatt jag sa, och att hon kommer fortsätta se Sverige som ett land med massor av vildar med självsydda kläder.

Julen blev inte ett totalt fiasko trotts allt, vi hade middag med restrerande studenter här, drack öl och hade trevligt. Så folket, jag medger att jag överreagerade en smula i mitt förra inlägg. Men är det någon nyhet att jag är en dramaqueen?

Nu ska Dramaqueen ut med hundarna och sedan ära TORTELLINI, MUMS :D:D:D:D:D

Ha det förtäffligt fram tills vi hörs vid igen.
Adjö kära du.

SKITJUL

Jag hatar julafton. I alla fall i år. Alla här har åkt hem till sina fmiljer för att fira jul, utom jag. Och det värsa är att jag faktiskt hade en flygbiljet hem, men jag kunde inte åka för att jag hade visa-problem. Så nu sitter jag här, i en lägenhet med en sovande hund som sällskap och deppar ihop.

Ja, just nu är jag gnällig och jag har gråtit en hel del. Jag älskar att vara här men inte just nu. Jag är så fruktansvärt jävla ensam. Inte ens mat har jag, för CSN har inte skickat några pengar ännu!! usch och fy och blä.

Nu ska jag dricka gin och titta på Big Fish. Det kanske gör mig en smula lycklig.

Prutt

Jullov

Yes, nu har jag jullov, sa nu har jag antligen tid att skriva. Det har varit riktigt tuffa veckor nu innan breaket, sa jag ahr i princip varit i skolan dygnet runt. Forra veckan hade vi ett hamlet projekt OCH ett akrobatikprojekt samma vecka, och atta timmar lektioner om dagen for att gora det lite extra kampigt. Men jag kan ju inte forneka att jag har fruktansvart roligt ocksa, this is the time of my life!

Nu har alla akt hem till sina familjer for att fira jul, och jag och Chad ar ensamma i hotellet. Men ensammare kommer det att bli, for Chad aker hem imorgon. Det ar lite illa tycker jag, men jag far i alla fall en hund ikvall som jag ska ta hand om i en vecka. Jag flyttar aven in i en sot liten lagenhet idag, for jag ska vara husvakt. Sa jag slipper det stora och hemsokte hotellet for en och en halv vecka, wohoo. 

Jag har markt hur svart jag har att prata svenska nu for tiden. Det finns ju en annan svenska har, men det ar sallan vi pratar svenska med varandra. Enbart nar vi ar ensamma, men det ar inte ofta. Folk gillar att forflytta sig i trupp har borta! Men i alla fall, varje gang jag forsoker prata svenska slanger jag in engelska ord lite har och dar. Jag kanner mig som en idiot. Vem glommer nastan en livstid av sprakkunskaper? Har om veckan bad min rostlarare att jag skulle saga ett svenskt ord som ineholl bokstaven n, och jag kunde inte komma pa ett enda ord! Skjut mig, jag haller pa att forvandlas till Victoria Silverstedt . 

FInns det nagot med intressant att beratta? JO, jag, Todd och James gjorde ett julspel for skoleleverna har i Blue Lake i fredags. Jag var en tomtenisse som hade fruktansvart svart att vara tyst eller sta still. Barnen alskade oss, men det var Todd som gjorde succ'e, han var hunden woofy. Alla barnen ville klattra upp och rida pa hans rygg, sa det slutade med att han fick sa ont i ryggen att han numera knappt kan sitta ner. Stackare, men kul var det!

Nu ska jag gora mig respektabel och ga och traffa hunden jag ska ta hand om.

Adjoken!

Födsedag

Ja, nu är jag på den sista timmen på min nittonde födelsedag. Mitt sista år som tonåring. Tiden går så fort att jag snart svimmar!

Dagen började med att jag vaknade, åt frukost och gick till skolan. Ingenting konstigt med det. Men när det var dags för lunch så fick jag min överaskning. Folk kanske brikar få en tårta på sin födelsedag, men dessa människor känner mig, så det hade dukat upp ett bord med chips, tre olika dipper och massor av grönsaker. Världens kanske bästa födelsedagslunch?
Resten av dagen gick dock åt till lektioner och rep. På lördag ska jag ha mitt riktiga kalas, jag ska göra pannkakstårtor, för det har minsann ingen smakat här, och jag ska anordna en fiskdamm. Japp, ett riktigt barnkalas med andra ord! Hela skolan är bjuden, plus lärarna, så jag vet inte riktigt hur vi ska få plats. Men jag blir glad bara jag får äta tårta och kramas med alla jag tycker om här. Amerikanare är bra människor!

Och min akrobatik går framåt. Jag kan stå på huvudet utan större problem nu, stå på händer mot en vägg, gå ner i brygga från stående (!!!!) och massor av par-akrobatik. Jag ska försöka sta bilder någon gång, så ska ni få se hur cool jag är. Tai Chin går också bättre, det börjar faktiskt bli riktigt roligt.
Nästa vecka är sista veckan innan lovet, och det ska bli skööönt att få sova ut på mornarna. Nåja, min Tai Chi lärare kommer vara i huvudbyggnaden och träna 8.15 varje morgon, så jag kommer försöka vara där så mycket jag bara kan. Och så ska jag vara hundvakt åt en Ester under en vecka, det ska bli kul att få lite animaliskt sällskap :)

Nu ska jag vila min arma kropp. jag har nyss kommit hem från en tre timmar lång akrobatik repition.

Puss och kram!

RSS 2.0