Jorå

Nu tänkte jag ta tag i mitt bloggande igen, jag har ju varit fruktansvärt lat om jag får säga det själv. Men just nu är det ju mest samma saker som händer hela tiden, jobb jobb och jobb. Jag är tillbaka på trucken igen, så varje gång ni dricker en burk cola så är det kanske jag som kört ut den. Tänk på det.

Igår var det ett jippo på gula villan, det var väl underhållande och jag fick träffa på några välbekanta ansikten. Emma och Kakan var där, och Linnéa självklart. Vi drack lite öl, lyssnade på ett soft live band och snackade skit. Allt som man behöver göra en fredagskväll efter att ha slitit som ett djur under veckan.

Jag har funderat på vad jag vill göra med mitt liv, men det är inte lätt att vara jag inte. Jag ändrar mig på en sekund. Men just nu vill jag antingen åka till Skottland och jobba på ett mysigt ölhak, eller åka till Afrika och jobba med elefantungar. Ja, ni ser. Plus att jag någon gång måste ta tag i en universitetsutbildning och faktiskt bli någonting. Eller måste jag det? Jag vill inte ha betyg, jag vill ha livserfarenhet. Jag vill åka världen runt och göra folk glada. Någon som har något förslag?

Nu ska jag återgå till mitt youtube-ande.

Adjö

RSS 2.0