Suomela åker till Suomi

Ja, då bar det av till Finland igen. Min moder och faders land.

Vi ska först åka till Helsingfors och träffa min faster, och självklart gå till Seurasaari. Sen ska vi åka upp till mormor i Kokkola och hälsa på henne och resten av tjocka släkten. Eftersom jag troligvis inte kommer i kontakt med någon dator under denna vecka så får ni skicka sms eller ringa.

Denna helg var intressant. Jag och Amanda var ute i fredags och vi mötte upp hennes vän. Det visade sig att han var raggningscoatch och att han var ute med sina lärlingar. Det var ganska underhållande måste jag erkänna. Och bartendern blev lite kär i mig så jag slapp köa, yeya.

Så nu sitter jag här med håret tupperat lika stort som en boll och väntar på att åka till båten. Som alla numera vet är jag livrädd för att åka båt, men jag hoppas att resan ska bli så smärtfri som möjligt. Det vill säga; inga ångestattacker och ingen hysteri. Om jag klarar av det ska jag ge mig själv en stor guldstjärna och ett diplom. Man måste ju uppmuntra sig själv när ingen annan gör det.

Nu ska jag bara fixa ordning sminket, sen är jag fit for fight.

Adjö, och förhoppningsvis sjunker inte båten så vi hörs igen.

Buhhbye


Jag gillar inte tisdagar

Imorse tänkte jag gå ner till tvättstugan vid åtta på morgonen (jag vet, vad tänkte jag med?), men mamma kom in i mitt rum och sa att hon kunde tvätta mina kläder. Hon har semester och är riktigt rastlös, det märks. Men jag fick i alla fall ligga kvar i sängen till kvart i elva.

Och nu sitter jag här i mina arbetskläder och funderar på om jag ska sätta mig ner och titta på sjunde himlen, fruktansvärt töntigt och underhållande program.

I alla fall så ska jag beställa lite böcker först, så jag kan skriva 2.0 på högskolaprovet. Yes, det är mitt mål och jag tror faktiskt att jag kan lyckas.. om jag bara vill riktigt mycket!

See you suckers.

Stephen Lynch

Ja, nu jävlar SKA jag börja blogga igen, jag tvingar mig själv med hotbrev och självsnickrade bomber.

Idag ska jag se min älskade Stephen Lynch för första gången. Jag är så glad att jag knappt kan sitta still på stolen. Han har varit min favoritkomiker sedan jag hörde honom första gången och sedan dess har min kärlek bara växt. Så jag och Joppe ska infinna oss på oscarsteatern ikväll 20.00 och skåda detta under på scen.

Nästa vecka blir min sista vecka på Coca Cola, och sedan bär det av till Finland för att träffa Faster och Mormor. Jag längtar dit men är lite rädd för att åka båt...

Hejdå

RSS 2.0