Gaaah!

Jag vill hem. Jag saknar Sverige. Jag vill kramas med mina vänner. Jag mår inte bra!

Ja, jag har faktiskt funderat på att komma hem. Även om man är omringad av människor hela tiden så känner jag mig ensam. Ensamast i hela vida världen. Men om jag åkte hem vore jag en dum människa, en korkad människa. Jag har ju världens bästa mölighet att bli framgångsrik. Det är nog bara en fas jag har nu, om en vecka eller så ska det väl vara bra igen. Jag är ju inte den som ger upp i första taget.

Min farbror som bor i Santa Clara, CA,  ska kanske komma upp hit och se min melodrama eller clown show. Jag har inte träffat honom sen jag var 10 (?) år och det vore jättekul om han faktiskt kunde komma. Jag menar, jag har ju inte så fruktansvärt många släktingar på denna sida av atlanten.

Kan inte mina vänner komma hit? Vinn lite pengar eller råna en bank! Jag vill bara kramas med er =/

Adjöken

I brist på intressant information..

Nu sitter jag på Stardoughs och tråkar. Jag funderar på att åka hem till Sverige och skaffa mig ett liv igen. Denna vecka har varit den tråkigaste vecka i mitt liv. När skolan är stängd finns de absolut INGENTING att sysselsätta sig med, utom att sitta här och dricka kopp efter kopp med kaffe. Jaja, snart börjar vi med Melodrama och då kommer jag inte ha tid att tänka ens en gång, så då kommer jag sakna denna tristess.

Det enda jag har gjort de senaste dagarna är sovit (14 timma om dagen), och resten av tiden har jag spenderat framför e film eller framför tv:n. Jag har inte ens orkat gå på de partyn som diverse elever har fixat. Jag tror att jag är lite deppig, och försöker hålla mig för mig själv så jag inte börjar bråka med någon utan orsak.

Och vädret har varit piss de senaste dagara. Blåser en massor, och regnar. Man kan inte göra ett dyft utan att bli kall och blöt. Jag tycker inte om att vara kall och blöt. Men jag slipper snön i alla fall. Det är bra.


För att jag såg denna film igår

I'm a natural born lover

Yeas, en veckas ledighet eften stressiga intensivveckan, bättre kan det inte bli. Jag sover mest, och tittar på film. Sådanna saker har man i vanliga fall inte tid med som Dell'arte elev. Och idag köpte jag en ny söt tröja som jag älskar. Glöm att jag lägger upp en bild på den, jag tänker inte börja med ointressanta "dagens outfit" inlägg.

Commedia showerna gick riktigt bra,  jag fick väldigt bra kritik. Jag spelade kvinnlig älskare, vilket ni kan googla om ni inte vet vad det är. Bradd var min älskade och vi var hur söta som helst, kanske sötast i världen. Vi dansade runt på scenen som vi aldrig hade gjort något annat. Mollière hade varit stolt. Nästa vecka börjar vi med Melodrama, vilket är lite skrämmande. Men jag har ju en melodramatisk personlighet så det ska nog gå bra!

Jag har flyttat nu, till tanten med en häst och en mula. Det är underbart, men ännu har jag inte haft tid att rida något. Jag sover mest.

Nu ska jag återgå till att göra något roligt och totalt meningslöst.

Adjööö

RSS 2.0