Dry your eyes mate

Har sovit gott inatt, drömt fina drömmar :)
Idag har jag en chilldag inplanerad. Lite städning, tvätta kläder, men annars bara ta det lugnt och umgås med mig själv. För på tisdag/onsdag/torsdag repar jag, på fredag Sofis student, på lördag blir det säkerligen äventyr och på söndag repar jag. Så idag blir min dag att varva ner och ta det lugnt inför en hektisk vecka. Och nästa måndag börjar jag jobba igen. Jag har faktiskt saknat att köra truck. Man känner sig så manlig xD
Nu ska jag klappa på Mitsy och Eva Braun
Adjö<3

Panik i Pusshagen

Premiär 18 juni
http://www.ormteatern.se

Sex and the city

Jag börjar tro att jag är en smula paranoid. Jag tror hela tiden att mina vänner ska lämna mig, att de snackar skit bakom min rygg och andra småsaker jag freakar ut på. Att en människas svek kan förstöra min tillit till så många är obegripligt. Men det är bara att börja bygga upp allt igen. Jag vet att jag har de bästa vännerna i världen. Jag måste bara ta mig själv i kragen, haha.

Och jag klarar mig bra. Idag har jag pysslat om mig själv massor och gjort mig fin. Jag har ätit massor av Keso och tomat. Jag är glad, och snart ska jag möta upp Jack, Maria och Erika för att se nya Sex and the city filmen. GLAD JENNY! 

Livet fortsätter sin lilla gång och jag följer mer än gärna med. Man vill ju inte riskera att missa ett äventyr?

En bit av mitt liv

Jag: Man ligger inte med kompisars ex, om de inte har godkänt idén.
Joppe: Så om jag blir tillsammans med Thåström är han off limit för dig?
Jag: Nej, det innebär krig.

(Du skulle aldrig få Thåström, jag har större bröst och är snyggare)

Hejdå Hejdå

Det värsta jag vet är hycklare. Därför avslutar jag detta kapitel och kommer aldrig att kolla tillbaka igen. Det är med viss sorg, men ändå lättnad jag ber dig dra åt helvete.

Jag ska göra din förvirring enklare att hantera; Lådsas om att jag inte existerar, att du aldrig lärde känna mig.

Jag gjorde valet åt dig som du borde gjort själv. Patetiskt.

Som sagt...

snart är jag nöjd :)

Bästa bantningskuren ever

Att bli dumpad är det bästa bantningstipset i världshistorien. På åtta dagar har jag gått ner fem kilo, yeya! Jag älskar hur jag ser ut nu och är ännu mer pepp på att gå ned ännu mera. Idealvikten, here I come!

Idag ska jag till Åkersberga och göra audition för Tomten är far till alla barn som Magnus ska regissera. Sen imorn är det audition till teaterhögskolans mimlinje. Det är leeskigt, men jag ska göra mitt bästa!

Äventyr = Baksmälla

Jag hade en spännande torsdag. Kvällen började med att jag, frugan och Sofi satt i tanto och vinade, snackade skit och spelade sanning och konsekvens (detta förklarar de konstiga sms:en några av er fick mottaga). Efter det drog vi till en bar i närheten där vi träffade karlar som drog med oss på äventyr. Efter att ha varit på Medusa hamnade jag och Frugan i... ja, var fan var vi egentligen? Hägersten?! Jag vaknar på morgonen med en sprängande huvudvärk utan dess like. Frugan lyckas ragga sjuts hem och dagen har gått åt till att äta pizza och chips. Jag har även sett hela cycle 14 av Top Model (fel person vann, igen!!)
Imorgon blir det till att fira Ingeline, tjoho!
Min vackra fru och jag i Tantolunden

Pinsamt...

Jag har en blåtira. Men jag fick den inte på något coolt sätt, utan på den klantigaste sättet i världshistorien som bara jag skulle kunna lyckas med!
Det var mörkt i vardagsrummet jag och skulle hämta min laddare som låg på golvet. Jag böjer mig ner och BAM! rakt med ögat in i en byrå. Efter en mildare avsvimning tar jag mig till mammas rum som får titta på det. Det är en bula utan dess like. Mamma håller mig under uppsikt och efter ett tag ger hon mig beskedet om att jag inte behöver åka till sjukhuset. Bra att ha en mamma som är syrra va? Nu har bulan gått ned, men nu kommer det blå/lila/svara fram.
Sexxyyy

Romans för timmen

Igår var jag hos Nisse. Vi hade mysigt. Jag har saknat Nisse.

Nu sitter jag med Jack och snackar skit. Det är också mysigt. Vi har promenerat i stan, spanat på högvakter, ätit glass och löst korsord. Vi hittade även ett par shorts som vi ska köpa båda två. Sen kan vi springa rund och vara fjolliga hand i hand.
Stephen Lynch <3

Let's get fucked up and die

Idag mår jag så ycket bättre. Jag har sovit inatt, och jag har faktiskt sovit. Underbart. Jag är hungrig igen och jag känner mig inte ledsen. Det är så jävla najs.

Idag ska jag hem till Nisse och dricka lite öl/vin/sprit/jagvetinte. Men huvudsaken är att han bjuder ;D Jag klagar inte om man säger så.

Men nu ska jag keka frukost med frugan. Adjö

I'm on a mission to make you cry

Ja, det blir mycket bloggande för mig idag. Jag behöver skriva av mig.

Just nu sitter jag hemma hos min älskade fru med en tetra rosévin. Jag har inte sovit eller ätit på 36 timmar och jag mår inte bra. Men frugan lyckas alltid på något sätt få mig skratta.

Jack är bra. Kanske bäst. Han tycker om mig, och det är besvarat. Jag har nog hittat världens finaste vän i honom.

Och min mamma skickar mms på mina katter för att jag ska bli glad. Alla är så fina.

Synd att jag slösat 6 månader på crap. Jag förtjänar så mycket bättre än hur jag blivit behandlad. Det är sorgligt att avsky någon så mycket som jag gör nu, men det kan inte hjälpas. Hela min existens skriker. Jag har ont. Men jag valde själv att öppna mig helt för denna människa, och nu ångrar jag mig bistert. Jag önskar jag kunde radera de senaste två månaderna ut mitt medvetande.

Nu går jag tillbaka till vinpimplandet, hade.

Flowers never bend with the rainfall

Through the corridors of sleep 
Past the shadows dark and deep 
My mind dances and leaps in confusion. 
I don't know what is real, 
I can't touch what I feel 
And I hide behind the shield of my illusion. 

So I'll continue to continue to pretend 
My life will never end, 
And flowers never bend 
With the rainfall. 

The mirror on my wall 
Casts an image dark and small 
But I'm not sure at all it's my reflection. 
I am blinded by the light 
Of God and truth and right 
And I wander in the night without direction. 

So I'll continue to continue to pretend 
My life will never end, 
And flowers never bend 
With the rainfall. 

It's no matter if you're born 
To play the King or pawn 
For the line is thinly drawn 'tween joy and sorrow, 
So my fantasy 
Becomes reality, 
And I must be what I must be and face tomorrow. 

So I'll continue to continue to pretend 
My life will never end, 
And flowers never bend 
With the rainfall.


Dry your eyes mate

Jag mår skit.
Jag har inte kunnat sova på hela natten, jag har konstant hjärtklappning och jag mår illa. Annars är jag helt tom. Ingenting. Bara tom.
Hoppas du fick som du ville. Jag hoppas ditt mål var att förstöra mig, för i så fall har du lyckats. Grattis. Jag bugar och bockar. Den första som lyckats krossa mig fullständigt. Värt applåder tycker jag.
Nu ska jag försvinna in i likgiltighetens dimma. Ta en öl eller fem. Varför inte lite sömnpiller.
Adjö.

Pink lady

Idag ska vi fira Sofis 20 års dag hemma hos frugan. Jag har en rosa tyllklänning och har fixat rosa slingor. Dock frustrerar mina högklackade mig. De passar, men de glappar som FAN. Jag skulle behöva köpa sådanna inlägg som hjälper mot sådant, men har såklart inga pengar. Så det blir nog att skippa klackar idag och ha tråkiga tygskor. 
Men i övrigt är jag ganska vacker. Jag är nöjd med hår och smink. Och min älskade klänning som frugan köpte till mig <3 Iih.

Hungrig!

Jag sitter och väntar på att mamma ska komma hit med kinamat. Jag är så hungrig att jag snart avlider. MAAAAAT!
Jag funderar på att söka Idol på lördag och köra Love is a battlefield på ukulelen. Antingen så tycker de att jag är cool som spelar ukke, eller så kommer de peka på mig och skratta. Hur som helst, jag har inte bestämt mig ännu. Det får nog bli ett sista minutenbeslut.
Nu ska jag fortsätta vänta på mat och gnälla i min ensamhet.

Du brukade lysa

Jag vill ut och resa. Till Prag kanske. Eller Dublin. Eller vart fan som helst egentligen. Men jag ska spara ihop pengar i sommar så jag förhoppningsvis kommer iväg i höst eller vinter. Jag vill jag vill jag vill!
Helgen har varit underbar. Valborg spenderade jag med Marie, Ingeline och Pellkilainen. Vi spelade spel, drack öl (jag gjorde i alla fall, töntarna drack cider) och snackade skit. Det var myspys. Och igår så åkte jag och Simon ut till en villa någonstans åt helvete härifrån och grillade med hans mor och syster. Halloumi is the skit!<3
Men en ny vecka stundar, nya föreläsningar att gå på. Alla dessa måsten. Finns det något jobb där man inte behöver göra någonting alls men fortfarande får in bra med cash?

RSS 2.0