Tröttmössa.

Idag har jag arbetat och slitit, och sedan gick jag och gymmande. Jag vet, jag är nästan lika förvånad själv. Men hade det inte stått någon bredvid och peppat hade jag nog bara lagt mig ner på sit-up maskinen och somnat.

Nu väntar jag på att Ida ska komma hit, men snabb är hon inte. Inte alls faktiskt. Men den som väntar på något gott.. I alla fall, så ska vi basta och dricka öl som de riktiga karlakarlarna vi är. Sen så ska vi kanske åka till Amanda<3 och mysa med henne och Joel. Det blir nog en bra kväll tror jag tralala.


bara för att jag kan spruta eld
och inte du

mohaha


Dagens hatobjekt; söt

Det värsta jag vet är att bli kallad söt. Det är inte en komplimang, det är en förolämpning.
Jag tänkte nu ge er expempel på söta saker:
- Hundvalpar
- E.T
- Tomtenissar
- Godis
- Anki Anka
- Disneyfigurer
- Joppes tuttar

Och många många fler saker.

Men är några av dessa punkter någonting som du skulle vilja bli jämförd med? Det vill INTE jag i alla fall.

Så kalla mig snygg, sexig, vacker, ja vad fan du vill egenligen, men kalla mig inte söt.


Skitsöt, ja. Men ingenting jag vill likna.


Dagens hatobjekt; Fula brudar

Det finns få saker på denna jord som jag hatar med än fula brudar, speciellt de som tror att de är snygga.

De flesta tjejer kan jag leva med, men dock finns det undantag även där. Jag klarar knappt av att vara i samma rum som en ful tjej utan att det brinner i knogarna. Jag förvandlas till ett rovdjur och måste anstränga mig till fullo för att jag inte ska kasta mig över mitt byte.

Detta är självklart riktat till en speciell person som förtjänar att lida, man sårar inte en av mina vänner. Min vän är det bästa och underbaraste människa på denna jord. Hon har det tufft just nu, och det är riktigt fegt att sparka på de som redan ligger ner. På grund av din egen olycka behöver du inte tracka ner på andra. Du är ful, har en svekfull karl och är fruktansvärt ointressant. Se dig i spegeln och inse att du är patetisk. Ett patrask som jag inte ens skulle ha som dörrmatta. Så snälla snälla jag ber på mina bara knän att du ska ta dig i kragen och växa upp, för annars är det jag som kommer sparka på dig när du ligger ner. Med stålhätta.

Ha det gött, hej :D

I don't like mondays.

Så imorgon är det slut på helgen och en ny arbetsvecka börjar, det känns alltid lika förjävligt. Men det brukar bli bättre när man väl kommit dit. Men nu är det mörkt när jag kliver upp (halv fem!!) så det känns ännu värre än tidigare. Men jag är glad att jag har jobb och att jag tjänar pengar.

Idag har jag gjort absolut ingenting. Jag vaknade upp hemma hos Isabell av att någon sa "Jag vill ha loka" och jag, omedvetet, skriker "pääärooon". Jag fick ingen loka päron så jag fick knata ner till affären  och köpa en egen. Så nu står den troget vid min sida.
Jag har även tittat på Pippi på rymmen idag, och nu ska jag sätta mig och läsa manus. Jag fick nämligen finfrämmande när ingen annan än Jenny Linder spatserade in här och överlämnade manus. Jag röstade ju självklart på henne i kyrkovalet idag, så det var en trevlig överraskning.

Heippa

"Om jag hade en tillräckligt liten kille skulle jag också vara oanständig" - Lilla My

Hola!

Denna vecka har varit en kamp för mig. Jag har varit småsjuk hela veckan och hostat och snorat och varit sådär osexig som bara jag kan vara. Sen så har jag fått jobba över en massor, för att det är brist på personal på nattskiftet. Såååå, schleten som fan kan jag säga. Idah börjar jag jobba 14.00 och slutar 20.00, så bra dag med andra ord.  Inga 11 timmars pass idag inte vilker jag tackar gudarna för.

Nu börjar top model, så jag måste avlägsna mig från datorn...

Adios

Ny hårfärg


Hola

Igår var en trevlig kväll. Jag och Joppe var bjudna på fest hos den trevliga Stephanie, och självklart gick vi dit. Det blev otroligt många intressanta möten (på gott och ont) och jag hade faktiskt trevligt. Dock så tappade jag rösten, vilket inte är så konstigt när jag precis varit sjuk, så nu kan jag knappt prata. Det kommer ut lite svaga väsningar med high pitch toner där emellan. Jag tror inte att Karaoke blir en bra idé ikväll.

Men vad som händer ikväll är att min Amanda babe har fördelsedagskalas, GRATTIS SNYGGING, och jag är väldigt pepp. Jag har ett mouserat jordgubbsvin som jag tänkte dricka för att fira kvällen, men jag vet ännu inte vad jag ska ha på mig. I värsta fall får jag gå naken...

Jag tycker synd om Uffe som måste flytta ner till Blekinge och inte känna en enda jävla kotte. Så jag skickar ett osynligt paket värme och kärlek på posten.

AdjööÖ!


Sjukling

Ont i halsen, ont i huvudet, ont i ryggen. JAG HATAR ATT VARA SJUK!

Imorgon så skiter jag i det hår, jag ska till jobbet. Jag har en teori om att man inte är sjukare än vad man gör det till.

Så vad jag egentligen vill ha sagt är att jag ska sova nu, sova hela natten och sen krypa iväg till jobbet imorgon.

Adjö

Back in Sweden and Coca Cola

Yes, jag överlevde Finland och fick dessutom fyra veckors förlängning på Coca Cola. Så jag mår bra. Det enda som suger är att jag har två svullna halsmandlar som gör satans ont.

Idag ska jag in till stan med Amanda och shoppa. Jag funderar på att gå till Blue Fox och köpa någon cool toning att lägga i min pollisong. Eller? Den som lever får se resultatet inom kort.

Idag skulle jag köpa cigg, och de frågade efter legg. Jag har alltid legget i väskan och börjar leta. Men icke sa nicke, det var inte där. Så nu tror killen i kiosken att jag är en 16-17 åring som tror att jag kan komma undan med utsäkten "jag glömde legget hemma, men jag ääär faktiskt över 18". JAG VILL INTE SE UT SOM EN 17 ÅRING! Jag ska fan skaffa skägg eller något, det funkar ju för killar.

Nu ska jag fundera ut ett sätt att hämnas på den onde kioskpojken som tror att jag är liten.

Puss

RSS 2.0