Surrogatmamma ffs!

Någon annan än jag som såg debatten om surrogatmammor igår? En kvinna och hennes man ville gärna ha barn, men kunde inte. Mannens syster hade erbjudit sig (inte blivit tillfrågad, utan självmant erbjudit sig) att vara surrogatmamma så att de kunde få barn. Men att vara surrogatmamma är inte lagligt i Sverige, och därav är debatten ett faktum.

Själv ser jag inte varför det inte ska vara lagligt. Jag skulle själv kunna tänka mig att hjälpa en nära vän att få barn om inga andra metoder fungerar. Det är kvinnan som ska bära barnets val, jag ser inte anledningen varför det ska vara olagligt.

Självklart var Göran Hägglund med i debatten och satt och gnällde över alla problem som skulle uppstå. De biologiska föräldrarna kan skiljas under tiden surrogatmamman är gravid, surrogatmamman kanske vill behålla barnet och blablabla.

Jag tycker såhär; Skulle de biologiska föräldrarna skiljas är det ju fortfarande deras barn. Det skulle ju inte vara någon skillnad om det var den biologiska mamman som bar barnet i magen, många ungar har skilda föräldrar och klarar sig fint.  Och även om surrogatmamman skulle börja krånga och vilja behålla barnet, så är det ju fortfarande inte hennes barn. Det måste ju finnas lagstiftningar som säger att hon inte har rätt till barnet.

Men det bästa med debatten var ändå kommentaren "Graviditet är en hälsorisk". Jamen, då kan vi ju förbjuda all graviditet i världen, för det är ju en hälsorisk!!!!

Kan två narkomaner knulla fram ett barn som de inte kan ta hand om, tycker jag att ett par som provat alla medel som finns för att bli gravida, utan att lyckas, ska ha denna möjlighet. Det är lagligt att ge din ena njure till din bror (vilket också är en hälsorisk!!! OHMYGOD GÖRAN HÄGGLUND, FÖRBJUD ORGANDONATIONER PÅ STÖRT!), men får inte bära din brors och hans frus biologiska barn. Wierd

Löning!

Pengar rullar in det går bra nu. 

Yes, första Din sko-lönen ligger på kontot. Det känns fint. Och jag ska titta på ett rum i Gröndal på onsdag, saker börjar ordna sig för mig i alla fall. Och så kommer pojkvän hem från Estland!!

Innan jobbet idag ska jag åka och köpa en bikiniöverdel. Jag har en underdel som fortfarande funkar, men tuttarna har gått från liten B till stor C sedan jag köpte en bikini sist. Och jag ska börja motionssimma två dagar i veckan hade jag tänkt, med start imorgon. Så det blir ut och morgonshoppa för mig eftersom jag börjar 11.00.

Men nu ska jag fixa det sista och kila iväg.

Lev väl, hej.

Hemma

Igår kom jag hem från Prag. Vi hade en fantastisk resa, men dock blev jag sjuk på kuppen. Jag har haft tre sjukdomar som kommit rakt efter varandra och jag är precis klar med en penicillinkur. Räcker inte det?

Så nu är jag hemma hos pojkvän och kurerar mig. Alldeles snart kommer han med godis till mig <3

Adjö tillsvidare

Osminkad och sjuk med snygga Prag-naglar

Godmorgon Prag

Godmorgon fiender och kamrater.
Igår packade jag och Ingeline våra västkor och flög till Prag! Och vad vi gjorde rätt i det, denna stad är helt fantastisk. Jag är faktiskt lite ledsen att Prag nu förstört Stockholm för mig, men det är smällar man får ta.
Igår vandrade vi mest omkring för att upptäcka staden. Vi gick upp till gamla stan och Karlsbron självklart. Idag har vi lite mer inplanerat. Vi ska till Sex Machine Museum, Torture museum och till de judiska ghettot. Låter inte så illa va? Inte nog med det, 30 sekunder från vårt hotell ligger en strippklubb!
Var avundsjuka.
Lev väl, och vi ses snart i Sverige igen.
Puzz
Gothisk kyrka
Jag saknar min pojkvän, så jag fixade ett fint halsband

RSS 2.0