Baby, you're a freak show just like me

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag varit dålig på att skriva, men det är bara så sjukt mycket att göra här borta! Jag är i skolan från tidig morgon till sen kväll, och när jag väl kommer hem är jag däckbar. På helgerna är det alltid party, ja, så ni ser var dessa ursäkter leder?  Jag ska i alla fall försöka bättra mig.

Denna vecka håller vi på med nautralitet. Alltså, jag ska kunna gå igenom ett rum, neutral, och en person som känner mig ska inte se det minsta i mitt ansikte eller min kropp att det är jag. Alltså för mig blir det; Ingen vickande rumpa, inget luta sig på ett ben, inget tuggande med tungpiercingen och inget fipplande med luggen. Det är svårare än vad det kanske låter som.

Jag har börjat sakna Sverige lite. I alla fall mina vänner.

Skriv brev till mig! Min adress är

Jenny S
c/o Dell'arte
PO BOX 128
Blue lake, CA 95525
USA

PUSS

End of the weekend

Herre jesus vad man blir trött av att vara här. Fysiska aktiviteter från morgon till kväll och knappt tid att vila över huvud taget.

Denna helg gjorde jag volentärarbete på Mad River festivalen. Jag hjälpte till med eldsektionen. Det var ruuuligt som fan och vi fick gratis mat och öl. Sen gick alla till the logger bar och fortsatte dansa och ha kul.

Nu ska jag sova, tjohopp.

Ryo var en salamander  FAN VAD VACKERT DET ÄR Chad spexar Ray och jag på the logger bar

Blue Lake

Blue Lake i mitt hjärta

Liza Minelli på tjack

Roulin

Jag älskar USA. Speciellt Mac and cheese <3

Idag var jag och Todd på the Casco för att handla. Det har storpack i ALLT. Jag sprang runt som ett barn på julafton och försökte bestämma vad jag skulle köpa. Det slutade med att jag kom ut med en digitalkamera och en gigantisk gosedjurshund.

Jag har inte mycket ork alls. Imorgon ska jag upp på Pannkaksfrukost med resten av skolan, sen ska jag gjuta av mitt ansikte så att jag kan börja bygga masker.

Hej hopp


Feel the spaaaaace

Jag går i flummskolan #1. Det finns nog inget annat sätt att beskriva den. Men jag älskar skolan, och lärarna är fantastiska. Igår fick Ronlin mig att först gråta som ett litet barn på scen, för att sedan direkt från det gå till att gapskratta. Ronlin är känd över hela världen och jag är så imponerad av honom. Det är en ära att ha honom som lärare.

I veckan hände ett par konstiga saker i huset.

1: Chad ropar på mig och ber mig stänga dörren till hans rum. Jag går fram till dörröppningen och räcker mig efter handtaget. Då ser jag att han ligger och onanerar. Det var en ganska konstig erfarenhet, men jag antar att jag ska vara glad för hans skull att han kan vara så pass öppen.

2: Jag och Chad ligger och sover i sängen, Todd kommer in skrikandes "I HAVE A BAT IN MY ROOM". Och det var sant, en fladdermus flög runt i hans rum och ville promt inte flyga ut. Efter att vi sprungit runt i en timma gv vi upp och beslöt oss att vi tre kunde klämma ihop oss i Chads säng. Fladdermusen blev utplockad av Jerry (vaktmästaren) dagen efter.

3. Igår när jag kom hem från skolan var min säng sönder. Den hade inte varit sönder på morgonen, och ingen hade varit där sedan dess. Vi tror att det var spökena (yes, det spökar här) som ville roa sig med att hoppa i min säng.

Nu ska jag till skolan och leka stick combady

Hoj!

Mina rumskamrater

Jag tänkte det vore intressant att skriva lite om mina rumskamrater, så ni alla vet vad jag står ut med om dagarna :)

Todd 31 år- Todd kom och plockade upp mig på San Franciscos flygplats, den snälla människa som han är. Jag ringde när jag hade klivit av planet för att fråga hur jag skulle känna igen honom, och han svarar "I'm the handsome one". Denna människa är ståuppkomiker, och får mig alltid att skratta hur trött eller nere jag än må vara. Han är som en storebror och han tar hand om mig i denna nya och skrämmande värld. Han är även min rökpartner, min partner in crime, den som visar mig hur tvättmaskinen fungerar etc. Todd löser helt enkelt alla mina problem!

Hannah Sims 24 år- Hannah var med när Todd plockade upp mig på flygplatsen. Hon ser ut som en hillbilly-tjej med håret i en toffs, lite för gula tänder och utslitna kläder. Men ack vilken kvinna! Hon ser rakt in i själen på människor och vet precis när det är lägligt med en kram. Idag började hon dansa med mig till Cheek to Cheek, mitt på öppen gata för att hon tyckte jag var lite för tyst. Hon har blivit lite som en modersgestalt i huset, och hon gav mig en räv att ha i mitt rum som skydd. En kvinna som henne borde alla ha i sitt liv.

Chad 27 år-  Här har vi en fräck kille vill jag säga. Han är snygg, kör motorcykel, lyssnar på underbar musik, har skägg och han är alltid intresserad av vad jag har att säga. Om han inte hade en flickvän (som är underbar hon också) så hade jag nog försökt förföra honom redan. Men universum ville något annat. Jag har i alla fall redan sovit med honom två gånger!

Bradd 30ish år- Bögen i huset, en helt fantastisk varelse. Han pussar alltid på mig och säger att han tycker om mig. Det är också honom man kan gå til när man behöver en peruk till en föreställning, eller bara vill låna lite horiga kjolar. Bradd har precis som jag kärat ner sig i Chad (vilket jag tror alla i huset har gjort?) och han är lite ledsen över att Chad är straigt. Bradd är personen i huset man kan gå till om man vill busa med andra, hoppa i sängen eller bara sitta och dela med sig av livserfarenheter med. Puss på Bradd.

Bree 30ish år- En otroligt söt sak med massor av positiv energi. Hon har alltid bra saker att säga om alla, OCH hon brukar diska åt mig! Hon är spirituel och har så många fötter på jorden man bara kan ha utan att spricka. Till och med när spöket stal hennes underkläder behöll hon lugnet. Bree är en mentor, någon man hela tiden ser upp till och vill lära sig av. Jag vill bli som Bree när jag blir stor.

Natalie 22 år - En hipp hippiebrud från Las Vegas. Coolare tjej får man nog leta efter. Hon har hela rummet fyllt av Bob Marley och Beatles affisher och det doftar alltid rökelser om hennes kläder. Hon går ständigt med ett pannband och lägger ner tid på detaljer. Hon har till och med bjudit hem mig över jul, det vore ganska häftigt att spendera julen i Vegas, right? Nathalie är någon du vet att du alltid kan luta dig emot och som tar dig på en flygtur när du behöver komma bort från verkligheten.

Hannah Gaff 20ish år- Här har vi en tjej med många bollar i luften. Och vilken jävla viljestyrka hon har. Även om vi har fyra lektioner om dagen som alla innebär ett träningspass i sig, så springer hon ändå en mil om dagen. Hon håller på med alla möjliga kampsporter och alltid när jag knackar på hennes dörr så ligger hon på golvet i olika positioner för att behålla sin fysik. Hon är söt som socker i utseendet och har ett leende som kan få vem som helst att smälta. Hannah har helt enkelt ett hjärta av guld och en kropp gjord av stål.

Walkin 20 år - Walkin är queerkillen i huset. Gillar inte att identifiera sig so något speciellt, bara att vara. Han spelar fiol, gitarr, ukulele och såg. Walkin har alltid starka åsikter och kan vara svår att ha att göra med från och till. Men när man väl kommer till en punkt där båda tycker det samma så är han en bra människa. Igår kröp vi ut genom ett fönster, satt på taket, tittade på stjärnorna och kjedjerökte till punk. Det var vackert.

Arcata

Idag akte vi till staden Arcata for att shoppa, och det var helt fantastiskt. De har massor av sma hippiebutiker som paminner om Zapata i stockholm. Jag kopte en fantastisk kinesisk klanning, traningsbyxor och en byxdress som ar sa cool att jag nastan svimmar. Jag har aven atit min forsta amerikanska pizza, och den var underbar.

Har i omradet finns det manga skumma typer som jag ar en smula radd for. Igar var vi pa krogen, och nar jag var pa vag tillbaka var den en kille som fragade om jag ville smaka pa en brun sorja som sag ut som bajs blandat med vatten. Jag tackade men avbojde erbjudandet. Och idag, nar vi var i stan, var det en kille som sa att mina ben var snygga och fragade om han fick slicka pa dom. Sa, ni som trodde att jag var utspacad i huvudet, ni kan ju borja tanka om.

Det enda jag har atit har hemma sedan jag kom hit ar kezo, avokado och sparris. Idag gjorde jag svenska pannkakor till alla i huset, vilket var uppskattat. Jag har en kansla av att jag kommer fa gora pannkakor ganska mycket i framtiden.

Nu ska jag ga och ta en cigg och forsoka ringa Chad, han har varit borta i stan i tva timmar langre an han skulle sa vi ar oroliga att hans bil pajat igen (han stod och meckade med den hela dagen igar)

Bye Bye

Wopidue!

Nu har jag bott i Blue Lake i tre dagar, och jag alskar det. Ni kan tanka er som en liten skitby i en skrackfilm, och sa fyller ni hela den staden med hippies. Det ar sa jag bor xD

Jag bor i ett kollektiv med 8 andra teaterstudenter, och alla ar helt underbara. Vi har en kille som haller pa med stand up komik som ar fantastisk rolig. Vi har en tjej som ar utbildad frisor har som klippte mitt har idag, so I look amazing. 

Folket har ar underbara, jag har aldrig fatt sa mycket komplimanger i hela mitt liv som jag fatt under dessa tre dagar. Det som forvanade mig mest nar jag kom var att alla alla alskar min dialekt (eller brytning, whatever). Ja, och vet ni vad! Nar man gar och handlar mat pa en affar, sa star det nagon anstalld och packar ner varorna i pasar at dig. Helt underbart. 

Igar fick jag reda pa att vi har skallerorm har i trakterna. Vi har aven spindeln svarta ankan, sa jag ar livradd just nu, och skakar mina lakan innan jag ska sova. Chad ska ta med mig pa en vandringstur till red wood forrest sa jag kan se de gigantiska traden (och kanske stota pa en och annan puma) 

Ni far alla ha det sa bra tills vidare, jag forsoker skriva sa ofta jag kan men jag har inget eget internet annu. 

Adjo mina medmanniskor i Sverige

RSS 2.0