Sug mig

Jag har allt för mycket att packa, och absolut ingen tid att göra det på. Mina ögon är grusiga av sömnbrist efter en lång natt med skrubbande av dusch, toalett och handfat. Nu ska jag njuta av min korta sömn, jag kan nämligen inte göra något mer tills jag kan komma iväg till affären och köpa tejp oh nya soppåsar.

Idag har jag köpt flygbiljetter. Jag lyfter från arlanda 09.10 på måndag och är framme i San Francisco 18.40 (05.45 i Sverige). Jag ska även meddela att jag redan köpt en biljett hem över Jul. Så den 19 December kommer jag på en kort visit till Sverige för att träffa mina nära och kära. Är det inte underbart?

Idag fick jag min Mors gamla förlovningsring. Den ska sitta på hela resan som ett minne av mina rötter. Mamma ska ha en hel hög tacksamhet av mig, då hon betalat halva min resa. <333

Nu ska jag drömma om skurade toaletter. Adjö

1 vecka kvar

Igår packade jag min första kartong och slängde massor av gamla, fula kläder som inte ens barnen i Afrika skulle hurra över. Fan vad man samlar på sig genom åren. Om det är någon som är ute efter gamla fula klädesplagg så är det bara att hojta till.
Idag pratade jag med killen som ska sjutsa mig från San Francisco till Blue lake, och han ska åka från Boston på torsdag. Jag har ingen koll på hur lång tid det tar från Boston till SF, men jag antar att jag får räkna med några dagar eftersom han måste åka tvärs igenom hela USA. Om jag missar honom så får jag ta mig till Blue Lake på egen hand, vilket innebär Grayhoundbussar. Det är ju ett måste att åka om man åker till Amerika!

Som sagt, flytthjälp och packhjälp uppskattas högt, om det finns några vänliga själar som vill spendera tid med mig nu innan jag åker. Mycket annat än det kommer jag dessvärre inte hinna med. Jag ska ut ur min lägenhet på lördag, buhu. Småsaker som Affischer och prydnadssaker får ni gärna av mig. Jag har en Marilyn Monroe/Elvis/James Dean tavla som behöver ett hem under tiden jag är borta. Någon som känner sig sugen?

Nu ska jag återgå till mitt te-drickande och socialisera mig med mor. Både Mamma och Mormor är sjukt oroliga för mig och tror att jag ska bli rådmördad. Det känns fint att folk bryr sig.

Adjö tills vidare.

P.S Joppe, mamma bjuder över dig i helgen för att äta lasagne med oss :)


Ny start, ny blogg.

Denna blogg är skapad så att alla mina nära och kära kan följa min resa i USA och bli gröna av avund! Om 12 dagar smäller det, jag lämnar detta land i 9 månader och bosätter mig i Blue Lake, CA. Jag har överdrivet mycket att packa innan flytten, och jag vet inte själv hur jag ska orka med det. På toppen av allt kommer alla praktiskta saker som måste lösas, som visum, pass, bankkort, abonemang som ska sägas upp, försäkringar m.m. Jag blir så förvirrad att mitt huvud snart spricker.

Adjö


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0