hmpf..

Det är så ansträngande att bo med åtta andra människor! Just nu är klockan två på natten här, och jag kan inte sova för min rumsgranne har prompt bestämt sig för att ha en högljud diskussion med sin pojkvän just nu. Det är ju inte direkt så att jag kan be henne sluta bråka med sin älskade för att jag behöver sova.

Egentligen skulle jag inte bry mig, för det är ju faktiskt söndag imorgon och jag borde kunna sova hur länge jag vill, men jag ska upp klockan sex och ut och fågelskåda med Chad. Ja, sånt tycker jag är roligt. Det finns så många häftiga fåglar här så att jag vill spricka. Nästan varje morgon när jag går till skolan så ser jag gamar cirkulera över kohagen. Det är riktigt ball!

Nu ska jag gå ner och göra mig en kopp te.

Natti

Wopidue

Så, lördag igen.

Idag har jag gjort absolut ingenting. Jag vaknade, gick till stardoughs och åt, gick hem igen och sedan dess har jag spenderat min tid med att kolla på andra säsongen av förhäxad. Men snart är min slapphet över, för jag måste gå till skolan och göra klart min mask och repa inför hamlet på måndag.

Helgen har annars varit fylld av roliga saker. Thanksgiving var rolig, maten var dock fruktansvärt. Usch och fy och blä. Allt var sött sött och sött. Vem kom på tanken att sätta marsmallows på sötpotatis? Ja, inte var det en smart person kan vi ju utgå från.

Igår hade treorna premiär på sin holliday show "the glasnost familia". Jag bugar och bockar för dessa fantastiska människor som gjorde ett otroligt jobb. Själv jobbade jag i caféterian innan föreställningen. Två stycken frågade mig varför jag inte hade någon brytning fast jag kom från Sverige. Jag svarade att jag faktiskt hade det, men i mitt huvud var segerdansen i full gång.

Nu ska jag kila iväg till maskstudion, kanske träna lite akrobatik eller fridansa till Marilyn Manson. Många bra valmöjligheter, vad tycker du?

Hejhopp


Jag är århundradets maskerad


Thanksgiving

Yes, fyra dagars ledighet för första gången sedan jag kom hit! Det är verkligeligt, jag har mycket akrobatik och Tai Chi att ta igen.

Idag hade vi bara en lektion, sen så bar det av till sängen för att ta igen all sömn jag missat dessa veckor. Sen så var jag dock tvungen att gå till maskstudion för att måla min mask. Den blev faktiskt bra, så jag kommer nog lägga upp bilder på den när den blir klar. Woho.

Nu har jag äntligen lite koll på vad jag ska göra under jul. Jag ska sitta hundvakt åt min lärares hund i två veckor, vilket innebär att jag får flytta in i hans flashiga hus. Det blir andra bullar mot var jag bor nu. Jag menar, jag gillar alla jag bor med och så, men huset är inte mycket att hurra för. Gammalt och skevt. Så jag ser fram imot en jul i tystnad med mig själv.

Just det. Jag har haft min första tangolektion, och jag sög inte! Jag var faktiskt ganska bra. Så jag klappar mig själv på huvudet och säger några väl valda ord. Det är inte varje dag jag dansar.

Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Chads bror är här så han vill att vi ska hitta på något skoj. Jag vill mest sova mer, men ska alla andra ha kul ska väl jag vara med. Jag antar att det blir the logger bar, som vanligt. Inte vad jag räknar som underhållning precis, men det är det enda som finns att göra i den här stan. Om vi inte hade så sjukt mycket att göra i skolan hela tiden så hade jag nog varit uttråkad.


Nu ska jag göra mig fin.

Hade


Ursäkta

Jag har varit väldigt inaktiv på senaste, så jag ber om ursäkt. Men förra veckan var hektisk, precis som helgen var, så nu är egentligen den första dagen på länge jag faktiskt har haft tid att skriva.

Förra veckan hade vi inte vår vanliga lärare Ronlin på eftermiddagarna, utan hans tvillingbror Donlin! Ja, dom heter faktiskt så. Undrar vad föräldrarna tänkte på.
I alla fall så är Donlin en fantastisk dansare, så det är var vi hållit på med. Dans, dans och dans. Inte en lyckad vecka för mig som ni kanske alla förstår. Men jag gjorde mitt bästa vilket ledde till en hyfsad prestation.

Nu på torsdag är det thanks giving, så jag har en fyra dagars helg, yeahoo :D Jag ser fram imot det. Men jag måste jobba i fiket på två föreställningar under denna tid, så det suger en smula. Jaja, det är bara bryta ihop och gå vidare.

Nu ska jag sova.

Natti

Jag är ett levande bevis på en naturkatastrof

Söndag, blodiga söndag.. ?

Jag trodde jag hade tid att skriva, men nu kom Chad och knackade på och han vill åka till stan nuuu.

Såatteh... hejdå!

Men aaaah

Idag har jag varit sjuk, feberfrossa och kräkningar. Jag är så frustrerad att jag inte kunde gå till skolan idag. Jag vill inte vara sjuk, jag vill leva och lära. Dessvärre har jag redan fått en tillsägelse när jag gick till skolan med feber, så det är nog bäst att jag stannar hemma.

Todd har varit snäll mot mig hela dagen. Han kokade soppa till mig så jag skulle slippa gå ner och göra det själv, och han har tittat till mig regebundet. Han berättade att han kom in på lunchen och frågade om jag behövde något, och jag svarade "a tiger". Det har jag inget minne av, men en tiger skulle sitta fint.

Nu ska jag sova.

Puss hej

Dr Evil

Imorse vaknade jag av att jag behövde kissa, och att jag hörde röster utanför min dörr. Eftersom vi har vår första lediga dag på två veckor blev jag irriterad och skulle öppna dörren för att säga till folket att prata någon annanstans, och självklart skulle jag kissa också, Men jag borde inte ha öppnat dörren. Där stod min Thai Chi lärare och stirrar på mig. Och han säger med sin röst-som-låter-precis-som-Dr-Evil "Good morning Jenny". Jag mumlade någonting snabbt och sprang sedan till toaletten och stannade där tills jag var säker på att han lämnat huset.

Sorry Philip, jag gillar dig jättemycket, men det är läskigt att bli väckt av Dr Evil!

Sammanfattning av hegen

Fredag:
Efter preformance lab gick alla till the tap room för att ta sig en öl. Vi satt och konverserade och hade det mycket trevligt (det är roligt att se lärarna salongsberusade). Efter det drog folket över till vårat fina hus och ölkonsumtionen fortsatte. Kvällen slutade med en omgång snurra flaskan, så nu har alla kysst alla och allt är frid och fröjd. Och det var precis vad jag behövde, pussas litegranna med mina kära rumskamratere! :)

Lördag:
Vi hade föreläsning med Dr Bob. En fantastisk människa. Han föreläser om hur du kan uppnå dina drömmar, och det var lärorikt till tusen. Sedan arbetade jag på min mask, mindre roigt eftersom jag inte fick någon insperation. Efter det gick foket över till Max och Claire för ett cocktailparty.

Och ja, nu har jag precis kommit hem från ännu en föreläsning med Dr Bob och jag känner mig utmattad. Jag ska nog sova en stund, men först ska vi ha husmöte. Woho..

Adjö

Slut på ciggen

Yes, jag har äntligen bestämt mig för att sluta röka. Jag har nu varit rökfri i 31 timmar och är mycket stolt över mig själv. Jag har ännu inte skrikit, slagit någon eller begått ett mord. Detta kanske kommer leda till slutet för mina cancerpinnar? Jag menar, detta kommer leda till slutet. Aldrig mer cigaretter :D Nu när jag väl har gjort detta beslut så hoppas jag att alla hemma i Svearike håller tummarna för min framgång. Heja Jenny!

Imorgon har vi preformans lab, vilket vi har varje fredag. Denna vecka ska vi vara nio olika djur på en picknick. Yes, du hörde rätt, vi ska springa runt och vara djur. Inte lådsas vara ett djur, vi ska "INFEKTERAS AV DJURET". Det är svårare än det låter kära medmänniskor, så jag tar detta på blodigt allvar. Någon gång ska jag få Ronlin att ge mig positiv kritik!

Nu ska jag återgå till mitt chips och dippande.

Hade

OBAMA FFS!

Jag har just bevittnat en historisk upplevelse, och jag är jävligt glad att det var just denna. Alla från Blue Lake satt på the Logger bar för att följa valvakan, och det var många hurrarop när Obama vann. Vi satt och skålade och sjöng och skrattade, alla var så glada över att Bush äntligen är borta ur leken. Vi sprang på gatan och alla bilar tutade och folk stack ut sina huvuden och hurrade med oss. Det var en magisk kväll jag sent ska glömma.

Nu ska jag sova. jag har lektioner till 10.p.m imorgon.

Pussilusk, och glöm inte att somna leende för att vi numera har en vettig president i landet vi kallar USA.

God eftermiddag

Så här sitter jag i mina underkläder och funderar på om jag ska ta en promenad eller inte. Jag skulle behöva komma bort från mina åtta amerikanare för en stund, men samtidigt så orkar jag inte riktigt röra på mig. Jag tror att jag ska ta och finna insperation från lappen som sitter i hallen, "Move your ass and your mind will follow". Jag tycker att det är väldigt korrekt sagt.

Ikväll ska vi leka Zombie tag. Det innebär att alla vi dell'artare kommer springa runt på ett majsfält och bli jagade av zombies. Blir du fångad och biten av en zombie så blir även du en zombie, och får bitas :D Kul va? Jag tycker om att bita folk, speciellt Chad..... Nej men vad säger jag!

Igår hade vi halloweenfest i Ryos och Erikas hus. En mycket lyckad fest. Jag var utklädd till en rysk dragqueen vid namn ZaZa. En mycket lyckad outfit för mig, jag blev kvällens succé med min dragshow. Oh well, jag kanske borde satsa på en karriär åt det hållet?

Nu ska jag gå och kramas lite med Natalie.

Adjöken.

ZaZa

Chad and ZaZa


RSS 2.0